Hétfőtől indul a kizárólagos lakossági parkolás Ferencvárosban

  • narancs.hu
  • 2023. február 17.

Belpol

 30 napos türelmi idő után büntetik majd a rossz helyen parkolókat.

Hétfőtől, azaz február 20-tól indul a kizárólagos lakossági parkolás a IX. kerület belső részeiben – jelentette be Baranyi Krisztina a Facebook oldalán.

Ez azt jelenti, hogy az új rendszer szerint Ferencváros belsőbb részein egészen a Haller utcáig a parkolóhelyek közel harmadát, 30 százalékát a táblával jelzett területeken kizárólag a helyi (parkolási engedéllyel rendelkező) lakók tudják majd használni esténként 18 órától reggel 7-ig.

A jogosultságot fokozottan fogjuk ellenőrizni, de büntetni csak 30 napos türelmi idő után, vagyis március 20-tól fogunk – tette hozzá Baranyi.

Figyelem, figyelem‼️ Hétfőtől indul a kizárólagos lakossági parkolás! A parkolóhelyek harmadán, táblával jelzett területeken február 20-tól kizárólag a helyi lakók tudnak megállni este 6-tól reggel 7-ig A jogosultságot fokozottan fogjuk ellenőrizni, büntetni 30 napos türelmi idő után, tehát március 20-tól fogunk

Posted by Baranyi Krisztina on Thursday, February 16, 2023
Hasonló rendszer működik már Erzsébetvárosban, Terézvárosban, Újlipótvárosban.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk