Ingyenes propagandamagazint postáz minden nyugdíjasnak a kormány

  • narancs.hu
  • 2023. február 19.

Belpol

Minden őket érintő információ, a kormány dicsérete és a „baloldal” szüntelen csépelése is olvasható benne.

„Hamarosan minden nyugdíjashoz eljut a JóKor magazin. Magyarország kormánya fontosnak tartja, hogy az időskorúak értesüljenek minden, őket érintő intézkedésről, ezért az újság tartalmazza a legfontosabb, közérdekű információkat” - közölte Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója vasárnap a Facebook-oldalán.

A videóban Varga Mihály pénzügyminiszter is megjelenik, aki rögtön a tárgyra tér: 2010-ben azt ígérték, hogy a nyugdíjak megőrzik a vásárlóértéküket. „Nemcsak megőrizték, hanem 20 százalékkal növelték is.” A pénzügyminiszter szerint 2022 és 2023 az értékállóságról szól, hiszen január elsejével 15 százalékos mértékben növelték a nyugdíjakat. Nemcsak növelték, hanem ebben az időszakban is megőrzik a 13. havi nyugdíjat.

Nyitrai Zsolt azt mondja, az Idősek Tanácsa kérésére postázzák a nyugdíjasoknak a JóKor magazint, amiből a nyugdíjasok első kézből, közvetlenül értesülnek az őket érintő intézkedésekről. A magazint 2021 szeptemberében is kipostázta a nyugdíjasoknak a Fidesz-KDNP-kormány, akkor Orbán Viktor írta a beköszönőt, természetesen arról, hogy a baloldal elvette a nyugdíjakat, ők meg visszaadják.

A JóKor magazint a Magyar Államkincstár adja ki, de a tartalmat Rogán Antal minisztériuma szállítja hozzá.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk