"Ki örül az esőnek?" – kérdezi Orbán Viktor a Facebookon

  • narancs.hu
  • 2021. május 17.

Belpol

"Hahó, fészbukosok!"

„Hahó, fészbukosok! Ki örül az esőnek? Kommentben várom a tageket” – írja Orbán Viktor hétfőn kora délután közösségi oldalán.

Bár most épp úgy tűnik, nincs mit bejelentenie a miniszterelnöknek, addig is fenntartja a figyelmet. És hát, jobb híján az időjárásról értekezne.

A fészbukozó miniszterelnök Nagy Istvánt meg is jelölte a bejegyzése alatt, ám az agrárminiszter eddig nem reagált Orbán posztjának kérdésére.

De az se derült ki, vajon Orbán maga eső párti-e.

Hahó, fészbukosok! Ki örül az esőnek? Kommentben várom a tageket // Who likes the rain? Tag someone in the comment section!

Posted by Orbán Viktor on Monday, May 17, 2021

(Facebook/Orbán Viktor)

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk

Orbán nagyotmondása a délszláv háborúba való magyar beavatkozás visszautasításáról

Nem létező szerbiai magyar beavatkozás amerikai követelésének visszautasításáról beszélt pénteki állami rádiós szózatában Orbán Viktor. Az 1999-es jugoszláviai légiháború során nem volt tervbe véve szárazföldi művelet, nem volt mit megakadályozni. Orbán hári jánosi „visszaemlékezése” egy bő másfél éve kezdődött önfényezés második része.