Közel két órás videót vágott össze Juhász Péter a TV2 helyreigazításaiból

  • narancs.hu
  • 2024. május 26.

Belpol

Indulhat a vasárnapi mozimaraton. 

Juhász Péter V. kerületi polgármesterjelölt kiposztolta, hogy mennyi lejárató hazugsággal próbálta őt tönkretenni a Fidesz – írja a 444.hu

A lap emlékeztet, a Rogán Antalt 2016-ban bűnözőnek nevező Juhászt a fideszes politikus által indított per kezdete után a kormánymédia megpróbálta tönkretenni. Pár hónap leforgása alatt több száz, minden esetben hazugságokat tartalmazó cikk és tévéadás jelent meg, amik miatt a politikus sorozatban pereket indított. Ezeket meg is nyerte.

A TV2-t bíróság kötelezte, hogy a Tényekben 16 alkalommal adjon le egy extrém hosszú, közel két órás helyreigazítást, melyet a tévé nem teljesített. A helyreigazításokat az elmúlt 8 év során pár másodperces darabokban adták le, de még mindig nem voltak hajlandók közölni az összeset.

Juhász a videójában a TV2 helyett leadta a csatorna összevágott helyreigazítását, melyet pattogatott kukoricával a kezében néz végig. A bírósági ügyek egyébként még folyamatban vannak.  

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk