Lufikat kötözött Orosz Anna a Karmelita kolostor kordonjaira gyermeknap alkalmából

  • narancs.hu
  • 2024. május 26.

Belpol

Így emlékezteti Orbánt és Rogánt, hogy Magyarországon a gyeremekek nincsenek jól. 

Orosz Anna, a Momentum országgyűlési képviselője a Facebookon számolt be róla, hogy gyereknap alkalmából a Karmelita kolostor előtt színes lufikat és gyerekekről szóló híreket kötözött a hatalom kordonjaira, hogy emlékeztesse Orbán Viktort és Rogán Antalt arra, hogy bár a Fidesz közpénzmilliárdokból plakátolja ki, hogy megvédik a gyermekeket és a családokat, a valóságban mindenki tudja, hogy a gyerekek ma Magyarországon nagyon nincsenek jól – közölte a Momentum. 

„Van azonban egy eszközünk arra, hogy megálljt parancsoljunk a magát  közpénzmilliárdokból gyermekvédőnek hazudó kormánynak. Június 9-én mondj nemet a pedofilokat védő, a gyermekvédelmet, az iskolákat, a szülészeteket, gyermekorvosi ügyeleteket romba döntő Fideszre. Válaszd te is az európai oktatást, az európai gyermekvédelmet, válaszd te is a Momentumot” – írja bejegyzésében

Február óta nem adott választ arra a kormány, hogy Novák Katalin köztársasági elnökként miért adott kegyelmet a bicskei gyermekotthon egykori igazgató-helyettesének, K. Endrének, aki pedofil bűncselekmények eltussolásában vett részt. Az ügybe Novák mellett Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter, a Fidesz tervezett EP-listavezetője is belebukott. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk