Köztisztviselőként gyűjtötte az ajánlásokat a Fidesznek, most képviselőként indítja a párt Rákosmentén

  • narancs.hu
  • 2024. április 22.

Belpol

Az internet nem felejt – az olvasók pedig főleg nem. 

Lambert Krisztinát indítja a Fidesz Rákosmente 4-es számú választókerületében (Rákoskeresztúr), jelentette be Horváth Tamás polgármester. „Krisztina Rákosmentiként 22 évig dolgozott Rákosmente Önkormányzatában, amely időszak alatt megismerte a rákoskeresztúri lakóközösség igényeit, örömeit és problémáit. Jelenleg a Rákosmente Kft. munkatársaként igyekszik szolgálni a Rákosmentiek és benne a Rákoskeresztúriak közösségét, valamint az Adományház vezetőjeként segíti a szükségben lévőket.

Az állatok jóléte iránt érzett elkötelezettségéből fakad, hogy oktatóként közel 25 éve tanítja a kutyákat és gazdáikat a felelős és gondmentes közös életre. Állatjóléti felelős végzettségét felhasználva segíti a kerületi elkóborolt kutyák befogását és gazdijukhoz visszajutását. Krisztina eddigi munkája és önkéntes szolgálatai is bizonyították, hogy mennyire fontos számára a helyiek támogatása, a közös problémák megoldása, ezért ő a legmegfelelőbb jelölt a helyiek önkormányzati képviseletére” – fogalmazott a polgármester bejegyzésében. 

Olvasónk hívta fel rá a figyelmet, hogy 2018-ban az országgyűlési választási kampányban azon kapták Lambertet, hogy a hivatalban gyűjti az ajánlásokat Horváth Tamás akkori alpolgármesternek (a választókerület jelöltje és nyertes országgyűlési képviselője Dunai Mónika volt, így az ajánlások az ő indulását segíthették). 

Az akkori Index írt róla egy hivatali forrásra hivatkozva, hogy a hivatali ügyfélszolgálat ügyintézője, Lambert Krisztina aláírásokat gyűjtögetve jár fel-alá a hivatali épületekben. A munkatársak féltek, és nem mertek nemet mondani, ezért aláírták a papírt, amivel a hivatali ügyintéző a munkaidőben kereste fel őket, számolt be a lap, mely felhívta rá a figyelmet: önkormányzati köztisztviselőknek a törvény szerint pártsemlegesen kéne végezniük a munkájukat. A hírportál megkereste a hivatalt még akkor, de nem kapott választ kérdéseire. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk