Kubatov hitvány embernek nevezte Hadházyt

  • narancs.hu
  • 2021. március 20.

Belpol

Az FTC elnöke szerint a klubnál nincs helye politizálásnak, de egyetért azzal, aki véletlenül a Ferencváros nevében minősítette a képviselőt.

Hadházy Ákos Facebook-oldalán arról írt, hogy az Országos Mentőszolgálat sokkal jobban leterhelt a koronavírus-járvány közepette, mint ahogy azt az OMSZ vezetése állítja. Közzé tett egy fotót, amelyet a mentőszolgálat egyik dolgozója küldött neki. A kép mellé azt írta a független országgyűlési képviselő, hogy a felvétel bizonyítja, az OMSZ állításával ellentétben az átlagos napi 3500 riasztás helyett kedden például 5900-nál is többször hívták a mentőket.  A témáról szóló vitában a közösségi oldalon valaki a Ferencvárosi Torna Club profilja nevében azt kommentelte:  „Hitvány ember vagy. Pont.” 

Mint kiderült, a kommentelő nem a klub nevében akart megnyilvánulni, véletlenül sikerült az FTC profiljával kommentelni. Az illető a sportegyesületnél dolgozik. Megrótták az eset miatt, és a klub a történteket lezártnak tekintette. 

A klub elnöke, Kubatov Gábor ezt szombaton ebédidőben megerősítette, mondván, hogy az FTC-t igyekeznek távol tartani a „politikai kinyilatkoztatásoktól”, és a Fradinál dolgozó munkatársának „elfogyott a türelme”, hibázott. Ám ő egyetért a magánvéleménnyel:  „Hadházy Ákos ugyanis a koronavírus-járvány legnehezebb napjaiban, politikai haszonszerzés céljából a magyar életekért nap mint nap harcoló mentősökre támadt. Hazugságokkal gyalázta, sértegette a mindennapok hőseit.”  „HADHÁZY, TE EGY HITVÁNY EMBER VAGY! PONT!” – írta Kubatov Gábor.

Tegnap a Fradiban dolgozó egyik kollégámnak elfogyott a türelme. Hadházy Ákos ugyanis a koronavírus-járvány...

Közzétette: Kubatov Gábor – 2021. március 20., szombat

Az ő bejegyzése alatt Hadházy Ákos kommentelt: „Azt azért árulja már el, tisztelt képviselő úr, hogy miként támadtam én az életekért küzdő mentősökre!? Én mindössze – egy mentős által nekem küldött képpel – rámutattam arra, hogy az OMSZ vezetése nem mond igazat, mert a mentősök leterheltsége sokkal nagyobb, mint amit beismernek. Hitványság lenne rámutatni a valós problémákra? A tegnap óta a propagandából áradó szenny csak meggyőzött róla, hogy igazam van. A mentősök is, de az egész ország is megérdemelné végre az őszinte beszédet, de önök pont ettől rettegnek!”

Kubatov Gábor bejegyzését 866-an véleményezték, Hadházy Ákos kommentjét ezernégyszázan.

Figyelmébe ajánljuk