Leragasztotta a Fidesz uszító plakátjait a Momentum a Mexikói úton

  • narancs.hu
  • 2024. május 22.

Belpol

A kormány háborús pszichózisban úszik, tucatnyi plakát rémisztgeti a járókelőket a metrómegállónál.

„Elég a propaganda uszításából! Zugló békét akar! Mint minden jóérzésű ember, én is felháborodtam azon a mértéktelen plakáttengeren, ami uszító propagandával árasztotta el a Mexikói út környékét és az egész országot” – üzeni Rózsa András, a Momentum zuglói polgármesterjelöltje. A párt leragasztotta a kormány plakátjait, amelyekre egyetlen szó, a HÁBORÚ szerepel Magyar Péter, Soros György és Gyurcsány Ferenc arcképeiből kirakva.

 
Rózsa András momentumos polgármesterjelölt a leragasztott Fidesz-plakátokkal
 

 

 

A teleplakátolt megállónak csodájára jártak. Az egybites üzenettel operáló plakátok miatt Magyar Péter egyébként feljelentette Orbán Viktort „aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazásért.” Kijelentette: „A miniszterelnök, a pártja és a propagandistái hetek óta azzal kampányolnak, hogy az ellenzéki politikusok háborúpártiak, most már óriás plakátokon és videó hirdetésekben is ezt terjesztik. Elég volt! A TISZA Párt és a mögötte álló szavazók mind békepártiak. Se háborút nem akarnak, se fegyverszállítást. Aki ezzel ellentétes állítást fogalmaz meg, annak bíróság előtt kell felelnie a szavaiért.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk