Nagy Feró megdicsérte Magyar Pétert

  • narancs.hu
  • 2024. április 19.

Belpol

Pedig korábban nem tetszett neki. De mostmár „liberálisabban” gondolkodik. 

A Millenárison mutatta be a Fidesz választási manifesztumát Orbán Viktor Miniszterelnök. A Blikk a helyszínre érkező Nagy Ferót kérdezte Magyar Péterről. A lap azt szerette volna megtudni, hogy áthattak-e a pártnak Magyar Péter hangfelvételei. 

Mint mondta Nagy Feró, eleinte nagyon nem tetszett neki, „hogy odaszarik abba a fészekbe, amelyikben jól érezte magát. Most meg már máshogy gondolom. Kicsit liberálisabban azt mondom, hát éli az életét. (...)

Ügyesen csinálja a dolgát, hát nem kell, ezért nem kell valakit megszólni. Mert éli az életét és próbál, próbál érvényesülni. Meg kell bocsátani neki, hát menjen, csinálja a dolgát, aztán majd meglátjuk, az idő mit hoz”. 

– fogalmazott. 

 

 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk