Schmuck Andor is indul az V. kerületben

  • narancs.hu
  • 2024. április 20.

Belpol

Hurrá. 

Schmuck Andor decemberben adott be javaslatot a pártoknak, amelyben arra kérte őket, a kerület annak a 10 milliárd forintnyi bevételnek, ami az ingatlanhasznosításokból és a parkolásokból befolyik, a felét fordítsák a kerület lakóinak jólétére – írja a Blikk

„Sajnos, egyik párt sem mutatott ezen kérésem iránt érdeklődést, pedig azt hittem, a tagjaiknak lesz annyi eszük. Ezért döntöttünk a csapatommal úgy, hogy megalakítjuk a Miénk a Belváros Egyesületet és elindulunk a választáson. Csapatom is van, mind a nyolc körzetben indítunk képviselőjelölteket. Az általunk indított előválasztást megnyertük, szombattól pedig elindul az aláírásgyűjtés és a kampányunk” – mondta a lapnak Schmuck. 

Mint fogalmazott, „sufnituningban” dolgoznak, „a minap én plakátoltam”. A kampányuk költségvetése alig üti meg a 100 ezer forintot. „Nekem nem a polgármesteri pozíció a fontos, hanem hogy valamilyen módon az általunk kitűzött egyetlen programpont meg tudjon valósulni” – hangsúlyozta.

A kerületnek fideszes polgármestere van Szentgyörgyvölgyi Péter személyében. Az ellenzéki előválasztást Juhász Péter nyerte, így ő indul Szentgyörgyvölgyivel szemben. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk