Péntekre a Belügyminisztérium elé hirdetett tüntetést Magyar Péter

  • narancs.hu
  • 2024. április 23.

Belpol

Pintér Sándor és a kormány távozását fogják követelni. 

Magyar Péter országjárásának keddi, pécsi állomásán mondott beszédében jelentette be, hogy pénteken 18 órára tüntetést szervez Budapestre a Belügyminisztérium elé – szúrta ki a Klubrádió

Magyar ezt azzal kapcsolatban jelentette be, hogy kedden az ügyészség közölte, letartóztásba került az a férfi, aki a megalapozott gyanú szerint – többek között – egy felügyeletére bízott kiskorút is abuzált egy rákospalotai gyermekotthonban, melyről korábban Magyar is posztolt. 

Magyar azt mondta, pártja, a TISZA Párt átfogó gyermekvédelmi reformot hirdet, hogy ne történhessen meg még egyszer az, ami a bicskei gyermekotthonban történt, mert nem igaz, hogy nem történik meg mással, erre példa a friss hír is. 

Ezért hirdet tüntetést a Belügyminisztérium elé, hogy Pintér Sándor belügyminiszter és a kormány távozását követeljék.  

Hozzátette, "megvédjük a gyermekeinket egy olyan kormánytól, amely kereszténynek hazudja magát, de két és fél hónap alatt arra nem volt képes, hogy bocsánatot kérjen az áldozatoktól". 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk