Sződliget polgármestere kezdeményezi, hogy matrica nélkül is használhassák az autópályát

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 17.

Belpol

Az árvíz miatt le kell zárni az egyik legfontosabb utat. Ez a váciak és a gödiek számára is problémát okozhat. 

„A 2-es út lezárása vélhetően (vízállástól függően) 19-én (csütörtökön) 12.00 kor történik meg.A kijelölt terelőút az M2-es autópályán keresztül lesz. Kezdeményeztem, hogy a vészhelyzet alatt matrica nélkül használhassák az emberek az autópályát! Ugyancsak kezdeményeztem, hogy az M2 Göd északi lehajtó lezárását, a vészhelyzet végéig halasszák el. Bízom a pozitív elbírálásban. A lehetséges kitelepítés miatt rendkívüli tanítási szünetet kezdeményezünk szeptember 19-23 között. Az iskola ügyeletet biztosít” – írja Juhász Béla Róbert, Sződliget polgármestere a nagyközség Facebook-oldalán. 

A kezdeményezéshez Vácról is csatlakoztak: Markai Zsolt megválasztott önkormányzati képviselő azt írta, „Juhász Béla kezdeményezte, hogy az M2 érintett szakaszai – vagyis lényegében a Vác és Göd közötti rész – díjmentes legyen a lezárások idejére. Ez a váciaknak is fontos lehet, hiszen a kőszentes hidat valószínűleg le kell majd zárni, és ebben az esetben Alsóvárosból csak a Rádi úton lehet az M2-be csatlakozóan elhagyni a várost Sződliget-Göd irányába.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk