Vitára hívja Orbánt és Gyurcsányt Magyar Péter

  • narancs.hu
  • 2024. április 7.

Belpol

Az időpontban rugalmas. 

„A magyar emberek megérdemlik, hogy tisztán lássanak és úgy tudjanak dönteni a június 9-i választáson, hogy ismerik a három oldal vízióját Magyarország és a magyar emberek jövője kapcsán” – írja Facebookon Magyar Péter, aki vitára hívta ki a Fidesz és a DK vezetőjét:

„Ezennel kihívom Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet egy hármas élő vitára a köztelevízióban.

Az időpontban rugalmas vagyok. A vitát akár Hajdú (áfacsaló) Péter is vezetheti.

ui.: természetesen megbízhatják egymást is a vitában történő képviseletre, hiszen mindenki tudja, hogy a három oldal valójában kettő” – posztolta vasárnap délután Magyar Péter.

A hármas vita létrejöttére sok esély persze nincsen, Orbán Viktor 18 éve kerüli a választási vitákat, egyszer erre, másszor arra hivatkozva. Sokszor az az indok, hogy mindenki valaki másnak az embere, ezért nincs értelme vele vitázni. De amint látjuk, posztjában Magyar szerint is Orbán = Gyurcsány – írja a Telex.

A DK reagált Magyar Péter vitával kapcsolatos posztjára. Mint közleményükben írják, "Európai parlamenti és önkormányzati választás előtt állunk. A vita indokolt, a vita a demokraták világában szükséges. Amennyiben a vitakezdeményezés az európai parlamenti választásokra vonatkozik, Dobrev Klára, a DK-MSZP-Párbeszéd közös listavezetője áll rendelkezésre. Amennyiben a kezdeményezés egy polgármester-jelölti vitáról szól, az adott település DK-s polgármester-jelöltje lesz Magyar Péter vitapartnere. Mi demokraták vagyunk, ott leszünk az EP-listavezetői és a polgármester-jelölti vitákon is."

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk