Láthatás alatt gyilkolta meg 16 és 14 éves lányát egy férfi Aszódon

  • narancs.hu
  • 2022. május 27.

Bűn

A férfi a tette után öngyilkosságot kísérelt meg. Jelenleg életveszélyes állapotban kórházban őrzik.

Megölte lányait, majd öngyilkosságot kísérelt meg a gyanú szerint az a 46 éves férfi, akit jelenleg is rendőrök őriznek. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya több emberen elkövetett emberölés bűntette miatt nyomoz. – írja a police.hu.

A rendőrségi jelentés szerint a két gyermek Heves megyei lakóhelyükről Aszódon élő édesapjukhoz érkezett láthatásra 2022. május 20-án. Az apa - nagy valószínűséggel 2022. május 20-áról 21-ére virradóra - álmukban megölte lányait, majd a Heves megyei Adács település közelében, egy arra haladó mozdony elé lépve öngyilkosságot kísérelt meg. A helyszínről mentőhelikopter vitte életveszélyes állapotban kórházba. Jelenleg nincs kihallgatható állapotban, rendőrök őrzik.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk