Nagyváradon elfogták az egyetemi oktató feltételezett gyilkosát

  • narancs.hu
  • 2022. május 27.

Bűn

A 30 éves M. Beáta holttestét szerdán találta meg a rendőrség.

Elfogták Nagyváradon azt a 43 éves férfit, akit M. Beáta meggyilkolásával gyanúsítanak – írja a Transtelex. A férfit Kolozsvárra szállították, hogy az ügyészség kihallgassa.

A 30 éves M. Beáta a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem oktatója volt, Kolozsváron veszett nyoma, szombat óta nem adott életjelt magáról, ezért hozzátartozói a rendőrséghez fordultak. Aggodalmukat növelte, hogy az áldozat a vele párkapcsolatban álló B. Ferenccel együtt tűnt el, akit korábban az akkori barátnője elleni fizikai agresszió miatt ítéltek el, ám csak felfüggesztett börtönbüntetést kapott. A férfi szintén a Sapientia oktatója volt korábban. A Telex azt írja, hogy miután a férfit menesztette az egyetem, óráinak egy részét éppen M. Beáta vette át doktoranduszként.

M. Beáta holttestét szerdán találta meg a rendőrség, kiderült, hogy a nő gyilkosság áldozatává vált.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk