Megöltek egy férfit a XIII. kerületben

  • narancs.hu
  • 2023. április 21.

Bűn

A feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták.

Megöltek egy férfit a főváros XIII. kerületében csütörtök este, a rendőrök a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták – közölte a rendőrség a honlapján.

A közlemény szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Tevékenység-irányítási Központjába csütörtökön 20 óra 55 perckor érkezett bejelentés, hogy a XIII. kerületi Danubius utca egyik társasházában egy férfi szúrt sérüléssel fekszik a folyosón. A kiérkező mentősök próbálták újraéleszteni a férfit, de a szakszerű ellátás ellenére életét vesztette.

A rendőrök a feltételezett elkövetőt, egy 34 éves nőt a helyszínen elfogták, elszámoltatása folyamatban van. A 24.hu információi szerint az áldozat 29 éves volt. Csécsi Soma, a BRFK szóvivője az üggyel kapcsolatos a portál megkeresésére elmondta, az áldozat 34 éves párját gyanúsítják az emberöléssel, a nő azonban nem tett vallomást a kihallgatása során.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk