Sikkasztás miatt elfogatóparancsot adtak ki az egykori válogatott labdarúgó ellen

  • narancs.hu
  • 2023. március 3.

Bűn

Tokody Tibor 2013-ban még magyar bajnoki címet ünnepelhetett. 

A győri rendőrkapitányság sikkasztás gyanújával elfogatóparancsot adott ki Tokody Tibor, az Újpest és a Győr egykori kétszeres magyar válogatott labdarúgója ellen – számolt be a Blikk.

A portál azt írja, a körözést már 2021 nyarán elindították a hivatalos szervek, ám most ismét megjelent a rendőrség oldalán, azaz a volt játékost több mint másfél éve nem tudják felelősségre vonni. (Időközben a rendőrség oldalán elérhetetlenné vált a hivatkozott cikk). 

 
Tokody Tibor
Kép forrása: police.hu
 

A lap szerint arról nincs információ, hogy a pályafutása során Németországban megforduló, 2013-ban magyar bajnoki címet szerző egykori futballista pontosan mit követett el. Tokody 2016-ban fejezte be a pályafutását, eleinte próbálkozott edzősködéssel is, ám az utóbbi években elszakadt a futballtól. Győrben élt, a lap értesülései szerint egy időben egy italozóban dolgozott csaposként. 

Tokody pályafutásának egyik emlékezetes pillanata volt, amikor egy Dunaújváros elleni meccsen látványos öngólt rúgott az Újpest színeiben. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk