Sztrókot kapott M. Richárd, kritikus állapotban van

  • narancs.hu
  • 2022. április 15.

Bűn

Lélegeztetőgépre került. 

A berettyóújfalui büntetés-végrehajtási intézet pénteken értesítette Mocsai Gergelyt, hogy M. Richárd ismételten sztrókot kapott a börtönkórházban. Az ügyvéd elmondása szerint nincs öntudatánál, állapota kritikus, és lélegeztetőgépen van – írja az rtl.hu

M. Richárdot április elején szállították a börtönkórházba romló egészségügyi állapota miatt. Az ügyvéde szerint 50 kilót fogyott a börtönkörülmények között. 

A lap felidézi, hogy a Dózsa György úti gázolóként elhíresült, egykor a kecskeméti maffiaperben is elítélt férfi először decemberben kapott sztrókot a szombahelyi börtönben. Ügyvédje már ekkor a büntetés-végrehajtási intézethez fordult, hogy szakítsák félbe a büntetését, amíg felépül. M. Richárd 2017. május 15-én jogosítvány nélkül és túl gyorsan vezetve okozott baleset, melyben ketten meghaltak, ketten súlyosan megsérültek. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk