Leállt a Facebook

  • narancs.hu
  • 2024. március 5.

Élet + Mód

De nemcsak a kék óriás, hanem a Meta összes platformja, a Messenger, az Instagram és a Threads is dögrováson volt egy órán  át.

Kedd délután 4 óra után kidobta a felhasználókat a fiókjukból a Facebook. Ugyancsak lehetetlen bejelentkezni a Messenger, az Instagram és a Threads felületeire.

A legtöbb felhasználó azt tapasztalja, hogy a jelszavát hibásnak érzékeli a rendszer.

A Meta csak annyit közölt, hogy a vállalat szakemberei már tudnak a bejelentkezést érintő problémáról, és dolgoznak a javításán. Fél hat után a portál újra engedte a belépést.

Az eddigi legnagyobb Facebook-leállás 2021. október 4-én volt, akkor több mint hét órán át nem lehetett használni a közösségi médiát. A cég értéke 26 százalékot zuhant a tőzsdén a következő 24 órában.

A DownDetector hibajelző oldal szerint a YouTube-nál, a Microsoft Teamsnél, a Google Playnél, a Gmailnél, a WhatsAppnál, a Redditnél, T-Mobile-nál, X-nél, Oculusnál is sok rendellenességet jelentettek a felhasználók március 5-én délután.

Olvasóinkat arra biztatjuk, hogy ilyenkor olvassanak minket, és addig élvezzék a nyugodt életet, amíg lehet.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk