Karácsony Gergely harcot hirdetett az illegális óriásplakátok ellen

  • narancs.hu
  • 2024. március 5.

Lokál

Saját kezével tépné le őket a főpolgármester.

Legújabb videójában Budapest gyönyörű épületein elhelyezett hatalmas plakátok ellen kelt ki Karácsony Gergely. „Sajnos Budapest történelmi belvárosa, gyönyörű épületei tele vannak ezekkel a hirdetésekkel. Ezekben egy dolog közös, mind totálisan illegális” – közölte.

A főpolgármester szerint a kormányhivatal „mással van elfoglalva”, pedig az lenne a feladata, hogy ezeket a plakátokat leszedesse. „De elindultak a jogi folyamatok, a bíróság elismerte, hogy a fővárosnak van joga a közterület tulajdonosaként megtiltani ezeknek a gigaplakátoknak a kihelyezését” – tette hozzá.

„Szeretném mindenkinek megüzenni, hogyha a bírósági döntés ellenére sem veszik el a plakátjaikat, akkor a saját kezemmel fogom őket levágni”

– mondta Karácsony.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk