A Fidesz egyelőre még várja a külföldi adományokat

  • narancs.hu
  • 2023. november 28.

Fekete Lyuk

A kormánypárt honlapján egyelőre nem olyan fontos a szuverenitás.

Igaz, ami igaz, a Fidesz egyelőre még nem szavazta meg a ma tárgyalt szuverenitásvédelminek mondott, alapvetően különféle civil szervezetek és pártok megfélemlítésére vonatkozó törvényét, de azért így is meglepő, hogy a külföldi támogatások ellehetetlenítésére gyúró állampárt jelenleg még a saját honlapján is várja azokat a pénzeket, amiket külföldi bankszámláról szeretne valaki bejuttatni a pártkasszába adományként. 

A teljes állami költségvetés felett rendelkező pártban persze elenyésző lehet az az összeg, amivel a világ különböző pontjairól akarnák támogatni pénzzel is őket, de azért ahogy a momentumos Tompos Márton észrevette, mégis csak lenne itt némi dolga majd a februárban elvileg már felállítandó Szuverenitásvédelmi Hatóságnak.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk