A Fidesz telefonon is elmondja: oltásellenes a baloldal

  • MTI
  • 2021. április 19.

Fekete Lyuk

Nem hajlandóak felhagyni az oltásellenességgel. 

A Fidesz-KDNP az online kampány után telefonos tájékoztató kampányt indít annak érdekében, hogy a magyar emberek ne higgyenek a baloldal „elbizonytalanító oltásellenes akcióinak” – jelentette be a Fidesz kommunikációs igazgatója hétfőn. Hollik István az MTI-nek eljutatott videóüzenetében hangsúlyozta, az elmúlt napokban megerősítést nyert, hogy a baloldal nem hajlandó felhagyni az oltásellenes kampánnyal.

Hozzátette, a baloldal továbbra sem vonta vissza azt a parlamenti határozati javaslatot, amellyel ellehetetlenítenék a keleti vakcinák használatát. „Ráadásul politikusaik és a baloldali portálok töretlenül folytatják a vakcinaellenes aknamunkát, csak a módszer változott: a direkt támadást felváltották a sunyi, ravasz elbizonytalanító megszólalások”, fogalmazott.

Szerinte ez rendkívül felelőtlen, hiszen közvetlenül emberi életeket sodornak ezzel veszélybe. Ezért a Fidesz-KDNP telefonos tájékoztató kampányt indít annak érdekében, hogy a magyar emberek ne higgyenek a baloldal „elbizonytalanító oltásellenes akcióinak”, és bizalommal fogadják a Magyarországon elérhető vakcinákat.

 

Neked ajánljuk