Illegális szemétlerakónak hitte az önkéntesek által összegyűjtött hulladékot a II. kerületi fideszes képviselő

  • narancs.hu
  • 2021. április 12.

Fekete Lyuk

Gór Csabát Őrsi Gergely polgármester világosította fel a kommentszekcióban. 

„Lakossági bejelentést kaptam, miszerint a hidegkúti régi temető környékét egyesek ismét szemétlerakónak használják. Kérem az önkormányzatot, intézkedjen az ügyben! A szemetelők ellen határozottan fel kell lépni, hiszen mindannyian szeretnénk tiszta, rendezett körülmény között élni” – írta Facebook-bejegyzésében Gór Csaba, önkormányzati képviselő, akit a Fidesz 2022-ben Varga Mihály pénzügyminiszter helyett fog indítani a II. kerületi választókörzetben. A képen, amit posztolt, két nagy adag szemétlerakat látható az általa említett helyszínen. 

Őrsi Gergely, a kerület polgármestere a bejegyzés alatti kommentszekcióban világosította fel a képviselőt, hogy a Gór által posztolt fotón „annak az eredménye látható, hogy szombaton önkéntesekkel közösségi takarítást szerveztünk” a temetőnél, és az összegyűjtött hulladékot elszállítható kupacokba gyűjtötték az út mentén. „A takarítást követő két-három órában szokták elszállítani a közösség által összegyűjtött és bezsákolt hulladékot a kollégáink” – írta Őrsi, illetve csatolt egy csoportképet, amin az önkéntesek, valamint az útszéli szemét látható. 

 
Facebook/Őrsi Gergely
 

 Gór Csaba a polgármester hozzászólására reagálva azt írta, hogy több lakossági bejelentés is érkezett ebben a témában hozzá. „Örülök, hogy a probléma megoldódott, valamint annak is, hogy közösen aggódunk azért, hogy otthounk minél tisztább és élhetőbb legyen”, írta. 

Figyelmébe ajánljuk