Táncsics Mihály-díjat kapott a HírTV műsorvezetője és az EchoTV programigazgatója

  • B.P.M.
  • 2019. március 14.

Fekete Lyuk

„Fontos, hogy tiszta motivációink legyenek.”

A Hír Televízió műsorvezetője, Földi-Kovács Andrea és az Echo TV programigazgatója, Farkas Emese kapta idén a Táncsics Mihály-díjat. Március 15-e alkalmából összesen 17 kategóriában díjazták a kiemelkedő színvonalon teljesítő közéleti szereplőket, művészeket és orvosokat - olvasható a HírTV honlapján.

„Minket, akik általában a kamerának a másik oldalán állunk kevésbé ismernek a nézők, de minden televíziós produkció mögött, nagyon komoly szakmai csapat dolgozik és én azt gondolom, hogy ez mindannyiunk közös elismerése” - nyilatkozta a díj kapcsán Farkas Emese.

„Fontos, hogy tiszta motivációink legyenek és hogy azért üljünk oda a kamerák elé, ne csak azért, hogy tetszelegjünk a reflektorfényben, hanem, hogy legyen mondanivalónk az emberek felé, legyen fontos gondolataink, amiket közlünk és legyen olyan gondolatvilágunk, amelyen keresztül megszűrve a hírek világát érthetővé, befogadhatóvá tesszük a nézők számára” – ezt pedig már Földi-Kovács Andrea mondta, aki a Magyarország élőben című műsor háziasszonya, aki egyébként sokáig az EchoTV-n vezetett műsort.

Kiváló Művész lett Dózsa László, lovagkeresztet kapott az EchoTV korábbi vezérigazgatója

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere nemzeti ünnepünk alkalmából Magyar Érdemrend Lovagkereszt, Magyar Érdemrend Tisztikereszt, Érdemes Művész, Kiváló Művész és Babérkoszorú-díjakat adott át kedden a Várkert Bazárban.

Figyelmébe ajánljuk