Az életmentést sem bírta kivárni a türelmetlen sofőr

  • narancs.hu
  • 2021. szeptember 13.

Fekete Lyuk

Miközben a mentők az áldozat életéért küzdöttek, egy ideges férfi azt követelte tőlük, hogy álljanak félre az útból rohamkocsijukkal.

Megdöbbentő esetről számolt be Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat: kollégáikat szombaton egy eszméletlen középkorú nőhöz riasztották Budapesten, a belvárosi Sas utcában – ám nem csak a beteget, de egy értetlenkedő, indulatos sofőrt is kezelniük kellett.

A rohamkocsin dolgozó mentők egy emeleti lakásba siettek fel, és azonnal megkezdték a 45 éves asszony újraélesztését. Igencsak meglepődtek, amikor az előszobába egy idegen kiabált be, és a mentőautó sofőrjét kereste. A rohamkocsi ugyanis jobb híján a ház kapuja előtt állt meg, eltorlaszolva az utat –is ezt kérte számon az OMSZ dolgozóin egy ideges férfi.

A sofőrt nem igazán érdekelte, a helyzet drámaisága, a sikeres életmentés után feljelentéssel fenyegette meg a mentőket, mondván, “indokolatlanul sokáig használták a kék villogót.”

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

Figyelmébe ajánljuk