Zalatnay megszólalt Kásler tízmilliós támogatása ügyében

  • narancs.hu
  • 2021. szeptember 16.

Fekete Lyuk

Azt mondja, nem azét kapta, mert aláírta a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíciót. Különben is, nem az ő zsebébe megy.

Mint arról beszámoltunk, tízmillió forintos támogatással segíti Zalatnay Saroltát az EMMI -  Kásler Miklós "az életmű koncertkörút megvalósítására" hagyott jóvá 10 millió forintot a Nemzeti Kulturális Alap emberi erőforrások minisztere számára fenntartott keretéből. Mint írtuk, Zalatnay épp a napokban írta alá Érden a Fidesz Stop Gyurcsány, Stop Karácsony petícióját. Az énekesnő az eseményen mosolygós szelfit is készített Dömötör Csaba fideszes és Aradszky András KDNP-s országgyűlési képviselőkkel. Utóbbi a Facebook-oldalán a következő szöveggel posztolta a képet: „Köszönjük Zalatnay Sarolta támogatását a 'STOP, Gyurcsány! STOP, Karácsony!'-petíciónkhoz!”

"...nagyon elszomorít, ahogy egyesek erre a hírre reagáltak. Nem kaptam semmiféle előnyt azért, mert aláírtam a petíciót. Szép is lenne, ha 10 milliót érne az aláírásom! A pénzt nem a zsebembe adják, a turné minden egyes elemével el kell számolni – mondta most "felcsattanva" a Blikknek az énekesnő.

 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk