Ennyi fotót közölt az elmúlt 30 napban az MTI az előválasztásról

  • narancs.hu
  • 2021. szeptember 30.

Fekete Lyuk

Egyet sem - írja a Media1.

A Közmédia  alá tartozó Magyar Távirati Iroda eddig egyáltalán nem tett említést az előválasztás eredményeiről, sőt arról is csak közvetett utalások találhatók jelenleg az mti.hu-n, hogy egyáltalán lezárult a választás - írja az MTI erősen cenzúra-szagú gyakorlatáról a Media1.

Mint írják,  az előválasztás témaköre néhány MTI-anyagban bukkan csak fel, például idézik Gulyás Gergely  tegnapi nyilatkozatát („showműsor”, ahogy fogalmazott), alatta pedig a kormánypárti Nézőpont Intézet közleménye, valamint az Országgyűlésben elhangzott nyilatkozatok és a kormánypárti Nézőpont véleménye olvasható..

A lap megnézte, milyen fotók érhetők el az MTI fizetős Fotóbank nevű szolgáltatásában az előválasztásról: nos, egy sem. Mint írják, az elmúlt 30 napban ugyanis egyetlen előválasztással kapcsolatos fényképet sem sikerült közölniük.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Neked ajánljuk