George Clooney orbánozott, a kormánybarát média szerint a színészt is behálózta Soros

  • 2020. november 22.

Fekete Lyuk

Clooney új filmje kapcsán emlegette Orbánt, mint Bolsonaro magyar párját, az Origo erre rögtön megtalálta az összefüggést a színész és Soros között.

Jobb helyeken ez vicc lehetne, de nem az. Az Origo rögtön ráhúzta a Soros-hálózat címkéjét George Clooney-ra, aki egy néhány napja megjelenő interjújában negatív példaként említette Orbán Viktort.

Clooney GQ magazin youtube csatornáján megjelent interjújára a 444.hu hívta fel a figyelmet, amelyben a színész arról beszél, hogy politikai hírekből merít ihletet a filmjeihez. A The Midnight Sky című mozija kapcsán a beszélgetés vége felé (a 30. perc után) pedig Orbán és Bolsonaro is említésre kerül.

Ugyanis Clooney elmondja, hogy a film hangulatát meghatározza, hogy a világban mennyi dühöt és gyűlöletet él át mindenki, "nézd meg Bolsonarot Brazíliában vagy Orbánt Magyarországon" - példálózik.

Clooney mondatára a NER-barát Origo is azonnal felkapta a fejét, és mi mást tehettek volna, mint hogy kikiáltották: Clooney-t behálózta az ördögi Soros-család.

false

 

A cikk szerint kizárólag azért említi rossz színben a hollywoodi sztár Orbánt, mert ő is a Soros-család barátja. Erre abból következtetnek, hogy Soros György fiának közös képe is van Clooney-val, majd ezt egyetlen mondattal kommentálják: "Nyilván, őt is a befolyásuk alatt tartják Sorosék."

Figyelmébe ajánljuk