Ki mondta: Orbán Viktor vagy Clint Eastwood?

  • narancs.hu
  • 2022. május 31.

Fekete Lyuk

Cuki kvízzel köszönti a közszolgálati híradó honlapja a születésnapos miniszterelnököt.

Magyarország 2022: „Ki mondta: Orbán Viktor vagy Clint Eastwood?” című kvízzel üdvözli a miniszterelnök születésnapját az állami tízmilliárdokból működő közszolgálati híradó honlapja. A csodálatos posztot a 444 szúrta ki, a kvíz kísérőszövegében pedig olyan remek mondatok olvashatók, mint mondjuk, hogy:

„Míg Orbán Viktor 59, Clint Eastwood már 92 éves lett. Mindketten remek szónokok, és több ikonikus mondat fűződik a nevükhöz.”

A feladványok közt pedig ilyesmiket lehet olvasni: „Hogyha az ember észreveszi, hogy döglött lovon lovagol, akkor szálljon le róla.” Vagy: „Azt mondják, a házasságok a mennyben köttetnek. De a mennydörgés és a villámlás is.”

Na, vajon ezeket ki mondta? Mindenesetre boldog születésnapot miniszterelnök úr, és neked is, Clint!

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk