Orbán Facebook-oldaláról kiderült: Nem is kormányozni, focizni fognak

  • narancs.hu
  • 2022. május 13.

Fekete Lyuk

Legalábbis a miniszterelnök rendkívül szellemesen úgy érezte, hogy új kormánya névsorát a focicsapatokhoz hasonlóan "kerethirdetés" címszó alatt kell közölnie.

Péntek kora délután Havasi Bertalan bejelentette, hogy Orbán Viktor véglegesítette új komrányának névsorát.

Nem sokkal ezután maga a miniszterelnök is jelezte a Facebookon, ő bizony döntött arról, hogy milyen csapattal fog játszani. A focis retorikára való áttérésünk persze nem véletlen, ugyanis Orbán Viktor úgy gondolta, hogy rendkívül szellemes lesz, ha "kerethirdetés" címszó alatt teszi ki kiválasztottainak névsorát.

Kerethirdetés: Csák, Gulyás, Lázár, Nagy I, Nagy II, Navracsics, Palkovics, Pintér, Rogán, Semjén, Szalay-Bobrovniczky, Szijjártó, Varga I, Varga II

- írta ki nemes egyszerűséggel Orbán. Mindehhez hozzátette: "Együtt erő vagyunk!"

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Vekerdy Tamás: „Ordító dilettantizmus tombol”

  • Orosz Ildikó

Vekerdy Tamás nyolcvan éves volt 2015-ben, amikor interjút készítettünk vele. A legnépszerűbb pszichológust, gyereknevelőt az oktatási helyzetről is kérdeztük, ami azóta sem változott sokat. Hacsak nem romlott.