Kocsis Máté megnyomta a vészcsengőt, szerinte „most vagy soha” hangulat jellemzi az EP-választást

  • narancs.hu
  • 2019. május 26.

Fekete Lyuk

Persze semmi másról nem beszélt, csak a migrációról, ami szerinte brutális mértékben gyorsul majd fel, ha kisebbségben lesznek a bevándorlásellenesek.

Többször nem lesz döntési lehetőség, ezért mindenki menjen el szavazni az EP-választáson, akinek fontos a határvédelem és a keresztény kultúra - hangoztatta Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

A kormánypárti politikus sorskérdésnek nevezte a bevándorlást, amit az elmúlt években minden európai a saját bőrén tapasztalhatott.  Mint mondta, Brüsszelben az új időszámításban nem érnek véget, hanem fokozódni fognak a viták a bevándorlás törésvonala mentén. Reményének adott hangot, hogy minél több olyan politikus jut be az uniós döntéshozó testületbe, aki nem akarja tovább fokozni a migrációt.

Kocsis szerint azért fontos, hogy mindenki elmenjen szavazni, mert ha nem kapnak kellő súlyt a bevándorlással szembenálló politikai erők, akkor a bevándorláspárti hangok fel fognak erősödni, a bevándorlás brutális mértékben fel fog gyorsulni - közölte a frakcióvezető, aki egyfajta "most vagy soha" hangulattal jellemezte a vasárnapi voksolást.

 

Figyelmébe ajánljuk

Mit akarhatnak a kínaiak Ferihegyen?

  • narancs.hu

Kínában tárgyalt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter, aki szerint a turizmus fejlesztése érdekében a kínaiak légikikötőt létesíthetnének a budapesti reptéren. De mit jelent ez?