Kovács Zoltán: Már megérte az a 17 milliárd forint, amit a vadászati világkiállításra költöttek

  • narancs.hu
  • 2021. szeptember 30.

Fekete Lyuk

A részvételbe a vidéki vadetetést és a Hobo-koncertet is beleszámolják. Kovács ígéri: az utolsó fillérig elszámolnak a kiadásokkal.

A rendezvényért felelős kormánybiztos szerint már most megérte a vadászati világkiállítára ráköltött 17 milliárd forint - hangzott el az RTL Híradójában.

Az RTL tudósítása szerint a vadászok ugyan csak lézengenek a központi rendezvényen, de az iskolás csoportok folyamatosan érkeznek - ha regisztrálnak, ingyen mehetnek be, napi 3-4000-en  mennek is.

A szervezők szerint a látogattság már 650 ezer főnél tart, de az RTL tudósítása szerint ebbe beleszámolják a kapcsolódó 1500 más program résztvevőit is, a vidéki vadetetést éppúgy, mint Hobo koncertjét. A fő kiállítást naponta 10-15 ezren nézik meg, de arra nem kapott választ az RTL híradója, hogy ebből hányan fizetnek a jegyért.

 Kovács Zoltán, a vadászati világkiállításért felelős kormánybiztos szerint az utolsó fillérig elszámolnak majd a kiadásokkal.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk