Orbán Ráhel és Tiborcz István testi valójában is feltűnt Marbellán

  • narancs.hu
  • 2021. szeptember 30.

Fekete Lyuk

A power couple-t a 444 olvasója lencsevégre is kapta.

Mint arról mi is beszámoltunk, a Blikk információi szerint elköltözött Magyarországról Orbán Ráhel és Tiborcz István: a házaspár három gyerekükkel, Alízzal, Adéllal és Bertalannal a dél-spanyolországi Marbellában telepedett le, A lap szerint a miniszterelnök legidősebb unokáját, Alízt egy ottani nemzetközi magániskolába íratták be.

És nem is kellett sokat várni, hogy Ráhel és István feltűnjenek új lakhelyükön. A 444 egyik olvasója össze is futott velük a Puente Romano stand egyik part menti éttermében.

A lap egy korábbi cikk alapján megjegyzi:  a hazai szupergazdagok között külön kasztot alkot a népes marbellai magyar kolónia.

A Blikk a költözéssel kapcsolatban egy link nélküli, Orbán Ráhelnek tulajdonított Instagram-bejegyzést is idézett:

"Hello, Spanyolország! Hello új kihívás! Nagyon izgatottak vagyunk, mert a családunk új élmény elé néz és egy csodálatos helyen kezdhették a gyerekek a tanévet. Az elmúlt 15 évben volt szerencsém rengeteg tapasztalatot gyűjteni külföldön, most a gyermekeimen a sor. Új kultúrát, új nyelvet, új embereket ismerhetnek meg és már most imádják az iskolát."

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

Figyelmébe ajánljuk