Kutya- és macskahússal etetné a dunaújvárosiakat az ellenzéki polgármester-jelölt a fideszes lap szerint

  • narancs.hu
  • 2019. szeptember 27.

Fekete Lyuk

Gyöngyszem.

A dunaújvárosi fideszes önkormányzat által 766 millió forinttal támogatott Crossborder Film Kft. gondozásában megjelenő, Dunaújváros című kiadványban nagy erőkkel kampányolnak Pintér Tamás jobbikos polgármester-jelölt ellen: a „Pintér Tamásék hot dogja” című cikkben igazán eszes dologról írnak – szúrta ki az Index.

Az cikk szerint Nagy-Britanniában az igazságügyi minisztérium betiltotta a kutya- és macskahús fogyasztását, mert a helyi ázsiaiak „előszeretettel fogyasztanak házi kedvenceket”, amire Gyenes Józsefné helyi állatvédő hozzáfűzte: „nagyon veszélyes, amikor egy más kultúrával, szokásrendszerrel rendelkező népcsoport akar asszimilálódni például Európába”.

„Ha mindehhez hozzávesszük, hogy a jobbikos Pintér Tamás és szövetségesei beengedné a migránsokat az országba, akkor mondhatjuk, hogy ez a téma akár még az asztalunkra is kerülhet” – folytatja az okfejtést a cikk, amire azért juthatott a szerző, mert nemrégiben Pintér Botka László szegedi polgármesternél járt, aki ugyebár – a kormányzati álláspont szerint – lebontaná a kerítést.

„Nyugaton már több helyen engedik is, hogy ezek a migránsok a saját szokásaiknak hódoljanak, idő kérdése lenne, hogy ez meghonosodjon ott is, ahová a betelepítési kvótákkal ilyen csoportokat, népeket betelepítenének" – fogalmaz a név nélküli cikk.

Sikerült összerakni? A jobbikos politikus lebontaná a kerítést, a migránsok bejönnének, így hát a házi kedvencek az asztalra kerülnének. Nem hiszik? „Félő, hogy ezáltal szó szerint értelmet nyerne a hot dog és a macskahúst sem bújtatnák a hamis baknyúl vadasan elnevezés mögé. Soros mondja a verdiktet ezzel kapcsolatban, Pintérék pedig beálltak abba a sorba, akik ezt követnék is” – zárul a cikk.

Figyelmébe ajánljuk