Hatalmas baki: ütni akarta a TV2 Karácsonyt, de durván mellényúlt

  • BM
  • 2019. szeptember 27.

Fekete Lyuk

Kínos hiba, ráadásul nem az első ilyen. Megint összekevertek két személyt

Tegnap napvilágott látott egy hangfelvétel, amelyen Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt beszél kínos ügyekről, a többi között arról, hogy Tóth Csaba MSZP-s politikus többször megfenyegette a családját.

Természetesen a kormánymédia hadállásba fogta magát és „Karácsony Gergely őszödi beszéde” címen számolt be a hangfelvételről. A lakájmédia zászlóshajója, a TV2 Tények is így tett, a riportban viszont nem az MSZP-s Tóth Csabát mutatta be, hanem egy teljesen másik Tóth Csaba képét rángatták elő. Ő a Republikon Intézet alapítója, a Momentum EP-képviselőjének, Cseh Katalinnak a kabinetfőnöke – szúrta ki a 24.hu. A kínos hiba 2:21-től látható a felvételen.

Nem ez az első eset, hogy a TV2 hírműsorában rossz személyt szerepeltetnek: mint ismeretes korábban a hvg.hu újságíróját akarták pár éve lejáratni, de a képét összekeverték a korábban a Négy Mancs állatvédelmi szervezetnél dolgozó munkatárséval. Az eset után a két Zsófia beperelte a TV2-t. Gergely Zsófia interjúját készített Gergely Zsófiával az ügy körülményeiről itt olvashatja.

Neked ajánljuk