Lázár János birsalmákkal próbál cukiskodni

  • narancs.hu
  • 2022. október 16.

Fekete Lyuk

 "Fanyarédes, épp olyan, mint én" - írta ki "szüretelés" közben.

Úgy tűnik, most hétvégén Lázár János volt a soron a kormánytagok közül, hogy elsüssön valami kedélyes szellemeskedést a közösségi oldalán.

A vasárnapi politikai kisszínes így a birsalma lett meg a szüret. Az ingben gyümölcsöt gyűjtögető Lázár a remekül megkomponált fotók mellé pedig azt írta:"Birsszüret - remek lesz befőttnek, kompótnak, birsalmasajtnak és pálinkának"

Hogy miért épp a birs? A miniszterelnökséget vezető miniszter némi egocentrizmussal erre is magyarázatot adott: "Egyik kedvenc gyümölcsöm, mert fanyarédes, épp olyan, mint én".

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk

Helyreigazítás

  • narancs.hu

Helyreigazítás a Varga Judit férje vette át azt a céget, amivel a kormány külföldi termőföldeket akart venni  című cikk miatt.