Kisnémediben felszenteltek egy bográcsozót

Fekete Lyuk

A szabadtéri sütögetőt pár napja adta át ünnepélyesen a polgármester.

Ünnepélyes keretek között adták át az új bográcsozót a Pest megyei Kisnémediben. A „szabadtéri sütögetőt” Kiss Róbert diakónus szentelte fel október 14-én – számolt be a váci és szobi járás történéseivel foglalkozó 0627.hu. 

A felszentelést követően Edelman György polgármester köszöntötte a megjelenteket és „örömmel adta át a helyieknek a bográcsozót remélve, hogy sokáig és sokat fogják majd használni”. Belán Tibor a Kisnémedi Jövőjéért Alapítvány elnöke megköszönte mindazok munkáját, akik bármilyen formában részt vettek az elmúlt hetekben ennek elkészületében. 

Az ünnepélyes átadóról fényképek is készültek, melyeket a község Facebook-oldalán lehet megtekinteni. A már említett alapítvány egy meghívot is közzétett a rendezvénnyel kapcsolatban, programpontként szerepel a bográcsozó és a kemence megszentelése. 

 
Rotyog a bogrács
 

Az egyébként kormánypárti 0627.hu-val és annak kiadójával, a Dunakanyar Média Alapítvánnyal korábban többször is foglalkoztunk, ugyanis eddig közel 40 millió forint támogatást nyertel el Pest Megye Önkormányzatának a gödi Samsung adóbevételekből működő civil pályázatán. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk