Még a végén Hoppál Péternek lesz igaza: ráfagyott egy hattyú a Duna jegére

  • BM
  • 2020. január 8.

Fekete Lyuk

Mégis hogy lehetne klímaváltozásról, globális felmelegedésről beszélni, amikor ilyenek történnek?

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága a Facebookon számolt be arról, hogy Ráckeve környékén, a Fanyílás sétány közelében a parttól nyolc méterre a Duna jegére fagyott egy hattyú – szúrta ki a 444.hu.

„A ráckevei önkormányzati tűzoltók siettek a madár segítségére, a környezetében a jeget feltörték és kiszabadították a jég fogságából a bajbajutott állatot” – fogalmaz a katasztrófavédelem bejegyzésében.

Ezek szerint beigazolódni látszik Hoppál Péter fideszes politikus szkepticizmusa, miszerint nincs klímavátozás. Hiszen hogyan is lehetne globális felmelegedésről beszélni, hamár egy hattyú is ráfagy a Duna jegére?

Hoppál ugyanis a közelmúltban, amikor nagy havazás volt az országban (olyannyira, hogy Budapest és a MÁV is nyűglődött) egy Facebook-bejegyzésben azt írta, „Na ugye! Greta Thunberg és a mögötte álló »bábművészek« új lemezt tettek fel, immár a kommunizmusért küzdenek. Az újabb pénteki tüncizések tehát belépők a Soros-Timmermans-Gyurcsány páholyba? (Közben a felmelegedés jegyében szakad a hó Magyarországon.)”. A bejegyzést később eltávolította.

false


 

Hoppál Péter azon kacarászik, hogy a „felmelegedés jegyében szakad a hó Magyarországon"

De vicces! „Na ugye! Greta Thunberg és a mögötte álló "bábművészek" új lemezt tettek fel, immár a kommunizmusért küzdenek. Az újabb pénteki tüncizések tehát belépők a Soros-Timmermans-Gyurcsány páholyba? (Közben a felmelegedés jegyében szakad a hó Magyarországon.)" - írja Hoppál Péter a Facebookon.

Figyelmébe ajánljuk