Mit akarhat még Kósa Lajos? – Megszereztük az aucklandi setlistet

  • narancs.hu
  • 2014. november 24.

Fekete Lyuk

A programból természetesen a Getnó sem hiányozhatott, az volt a második ráadás, az első viszont a You Can’t Always Get What You Want (Nem mindig kaphatod meg, amit akarsz) volt.

Még nem tudjuk, hogy Kósa Lajos és kis csapata mennyire volt elégedett a szombati aucklandi (Új-Zéland) Rolling Stones-koncerttel, de vélhetően nem csalódtak, hiszen a buli setlistje alapján nemcsak az összes nagy slágerüket játszották el Jaggerék, de sztárvendégként a régi csibész, Mick Taylor (aki 1969–1974 között játszott a bandában) is fellépett. A programból természetesen a Getnó sem hiányozhatott, az volt a második ráadás, az első viszont a You Can’t Always Get What You Want (Nem mindig kaphatod meg, amit akarsz) volt.

Azért megnéztük volna, ahogy Kósa Lajos és Halász János együtt üvölti a refrént az aucklandi közönséggel! Mert az hétszentség, hogy nem jelentettek be óvást Mick Jaggernél, hogy hahó, itt vannak a kivételek! Különben is, mennyivel jobb lett volna valami rokon sátras lagzijára elhívni a zenekart! Ahonnan részegen, biciklivel is haza lehet menni bármikor, nem úgy, mint most, dubaii átszállással milliókért.

Figyelmébe ajánljuk