Nagyon keményen megizzasztották a Fidesz államtitkárát a Gruevszki-ügy miatt Mészáros Lőrinc tévéjében

  • G. M.
  • 2018. november 21.

Fekete Lyuk

Erre aztán nem számítottunk!

Ma reggel Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára volt az Echo TV vendége, és aki arra várt, hogy az államtitkárnak nagyon kemény kérdésekkel kell szembenézni Nikola Gruevszki menekültkérelme miatt, annak nem kellett csalódnia.

Igaz, a kemény kérdésekre egészen a hatodik percig kellett várni, addig arról volt szó, hogy a bevándorlás (nem egy körözött kormányfő bevándorlása) rossz, a migráció pedig veszélyes. A hatodik percben viszont nem cicózott a műsorvezető, és „néhány gondolatot kért” a Gruevszki-üggyel kapcsolatban. Dömötör államtitkár pedig elmondta, hogy szerinte minden a jogszabályoknak megfelelően történt:

Streamable - free video publishing

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

A piszkosul kemény Gruevszki-rész mindössze eddig tartott, a műsorvezető ennyivel meg is elégedett, majd engedélyt kért Dömötör Csabától, hogy idézzen Bauer Tamás DK-politikus Facebook-bejegyzéséből:

Streamable - free video publishing

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

Ilyen kemény kérdéseket még Farkas Flórián sem kapott anno a köztévében, pedig őt is rendesen megszorongatták.

Figyelmébe ajánljuk

Orbán nagyotmondása a délszláv háborúba való magyar beavatkozás visszautasításáról

Nem létező szerbiai magyar beavatkozás amerikai követelésének visszautasításáról beszélt pénteki állami rádiós szózatában Orbán Viktor. Az 1999-es jugoszláviai légiháború során nem volt tervbe véve szárazföldi művelet, nem volt mit megakadályozni. Orbán hári jánosi „visszaemlékezése” egy bő másfél éve kezdődött önfényezés második része.