Simicskó ’56-ról: agresszív genderideológia, balliberális véleményterror

  • narancs.hu
  • 2021. október 23.

Fekete Lyuk

A KDNP frakcióvezetőjének sikerült megragadnia a lényeget a nemzeti ünneppel kapcsolatban.

Napjainkban is szükség van az '56-os forradalom hőseinek elszántságára és szilárd meggyőződésére, "hiszen szabadságunkat, nemzetünk szuverenitását ismét veszély fenyegeti" – írja mai közleményében Simicskó István, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője, Újbuda országgyűlési képviselője.

A politikus úgy fogalmazott, hogy ma nem idegen hadseregek próbálják meg a magyar identitásban mélyen gyökerező szabadságvágyat béklyóba kényszeríteni, hanem a nemzetközi gazdasági és ideológiai erőközpontok a magyar identitás elpusztítására törnek.

Simicskó tételesen felsorolja azokat a borzalmakat, amelyek rettegésben tartják ma a magyarokat. Ilyen „a keresztény-nemzeti gyökerek megkérdőjelezése, az elhibázott uniós migrációs politika, a felnövekvő ifjúság egészséges személyiségét romboló agresszív genderideológia”. Mindezek pedig visszafordíthatatlan következményekkel járnak.

Kezdjen mindenki rettegni, mert a frakcióvezető szerint „a balliberális véleményterror politikai célok érdekében aljas módon kihasználja az emberek jóindulatát, sokakat megtéveszt, elbizonytalanít, az ellenszegülő hangokat pedig kegyetlenül elfojtani igyekszik" - állítja Simicskó.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

 

 

Figyelmébe ajánljuk