Rémhír, hogy nem ad tojást a Tesco

  • narancs.hu
  • 2022. november 12.

Gazdaság

Több portál is megírta, hogy a Tesco az árstopra reagálva elérhetetlenné tette a tojást a webáruházban. 

A tojásra és a krumplira vonatkozó árstop bevezetését követően a legtöbb élemiszerlánc mennyiségi korlátozást vezetett be a két termékre - ahogyan a többi árstopos termék esetében is tették. A tojás esetében egy dobozra vagy egy tálcára vonatkozik jellemzően a korlátozás, a krumplinál pedig egy zsákra, illetve három kilóra.

Az egyik online portál próbaképpen a Tesco webáruházát is feltúrta tojásért, ám nem találta nyomát csak a Kindertojásnak és a kaszinótojásnak. Ezek szerint a hipermarketlánc elérhetetlenné tette a tojást? Nem. Munkatársunk szombat délután sikerrel rábukkant a tojásra, klubkártyával 999 forintos áron, vagyis épp száz forint alatt per darab. Nagy valószínűséggel annyi történt, hogy a webáruházban is korlátozni kellett a vásárolható mennyiséget, ezért egy ideig nem volt elérhető a tojás. De már minden ismét a legnagyobb rendben.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk