Az állami média tartalomfejlesztési igazgatója lett Kárász Róbert

  • narancs.hu
  • 2023. február 21.

Interaktív

Közvetlen főnöke Áder János volt sajtófőnöke.

Törvényi kötelezettségének megfelelően nyilvánosságra hozta személyzeti adatait a közmédiát fenntartó Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt., így kiderült, a szervezet felépítésében már hivatalosan is megtalálható Kárász Róbert neve – írja Media1.

Bár a közmédia korábban tagadta, hogy hozzájuk igazolhat az ATV korábbi műsorvezetője, mint az most kiderült, Kárász új pozíciójában tartalomfejlesztésért felelős igazgató lett, így két szervezeti egység – a "kutatás és elemzés iroda" és a "stratégiai iroda" – tartozik alá.

A cég felépítése január 1-jével változott meg, a korábbi négy igazgató helyett már csak ketten látják el a feladatokat: Kárász Róbert és Tóth István Zoltán, akik mindketten Altorjai Anita vezérigazgatónak számolnak be. Altorjai korábban Áder János köztársasági elnök hivatali ideje alatt vezette a Sándor-palota sajtóosztályát, előzőleg pedig hosszú ideig az Országgyűlés sajtófőnöke volt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk