Szüret 2023/7.

  • Narancs
  • 2023. február 15.

Interaktív

Mókás és dühítő gyűjtemény a heti sajtóból. Többnyire az utóbbi.

A háborús energiaárak idején is megvédjük a rezsicsökkentést.

Németh Szilárd rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos Facebook-bejegyzése, MTI

 

„Nekünk eszünk ágában sincs megmondani, a németek, a hollandok vagy a skandinávok miként éljék az életüket. (…) Ma a legnagyobb baj Brüsszellel és a nyugat-európai országok többségével, hogy sokat beszélnek ugyan a toleranciáról, de alapvetően intoleránsak. Nem képesek a sajátjuktól eltérő társadalmi berendezkedést elfogadni. Még úgy sem, hogy ők szakítottak a gyökereikkel, nem mi” – mondta a miniszter.

Az MTI lapszemléje Gulyás Gergely a Magyar7 című lapnak adott interjújáról

 

Magyarország Európa szíve közepe. Csak rá kell néznünk a térképre, csak végig kell gondolnunk ezeréves történelmünket, máris látjuk, máris tudjuk, hogy Európa nélkül nincs magyar jövő, ahogy Magyarország nélkül sincs európai jövő.

Novák Katalin a Portfoliónak

 

Varga Judit a kormány, a Hajdúdorogi Főegyházmegye és a hívek támogatásával belsőleg megújult Szent Illés próféta görögkatolikus templom ünnepélyes felszentelésén úgy fogalmazott, „a veszélyek korát éljük”, ami nemcsak a szomszédságban tartó háború fizikai kiterjedésének veszélyét, hanem az Európai Uniónak „a hagyományos európai értékeket tagadó Európát építő” tevékenységét is jelenti.

Blikk

 

Ez egy remek cikk a nyomtatott Magyar Narancsból, amely online is elérhető.
Ha szeretné elolvasni, kérjük, fizessen elő lapunk digitális kiadására, vagy ha már előfizető, lépjen be!
Támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk