Elon Musk megszavaztatja, lemondjon-e a Twitter éléről, vagy inkább ne

  • narancs.hu
  • 2022. december 19.

Interaktív

Még pár óra van hátra a szavazás végéig. Állítólag az eredményeknek megfelelően jár majd el.

Szavazást indított vasárnap a Twitteren Elon Musk arról, lemondjon-e a vállalat vezérigazgatói posztjáról. Posztjában hozzátette, az eredménynek megfelelően jár majd el.

Musk arról nem írt, mikor távozna a cég éléről, ha a lemondására voksolnának többen. A szavazás magyar idő szerint hétfőn délelőtt 10.20 körül zárul.

Reuters megjegyzi, Musk múlt hónapban arról beszélt Delaware-ben, hogy csökkenteni fogja a Twitterrel töltött idejét, és idővel új vezért keres majd maga helyett a cég élére.

Musk a szavazás megindítása előtt tiltotta ki a Twitterről a Facebookra és más konkurens platformokra mutató hivatkozásokat.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk