Csepregen és Bükön már el is dőlt a választás

  • narancs.hu
  • 2024. május 7.

Kis-Magyarország

Két vasi városban nincs kihívója a jelenlegi polgármesternek.

Szombathelyen négy polgármester- és közel száz képviselőjelölt indult az önkormányzati választáson – írja a nyugat.hu.

A megyeszékhelyen a polgármesterjelöltek listáján Balassa Péter (Konzervatívok Egy Jobb Városért), a jelenleg hivatalban lévő Nemény András (Éljen Szombathely Egyesület), Lenkai Nóra (Fidesz–KDNP) és Danka Lajos (Mi Hazánk) szerepel.

 

Sárváron a kormánypárti Kondora István kihívója Gácsi Tibor (Sárváriakért Egyesület) lesz. Kőszegen Básthy Béla (Fidesz–KDNP) ellen hárman is indulnak: Bányai-Németh Gábor (Momentum), Kappel Gyula és Rába Kálmán (mindketten függetlenek).

Körmenden a 2002 óta dolgozó Bebes István nem indul újra, a fideszes Szabó Barna és a független Patonay Imre mérkőzik meg a polgármesteri tisztségért. Szentgotthárdon a 2010 óta hivatalban lévő Huszár Gábornak (Fidesz–KDNP) 2014-ben nem volt kihívója, most két független polgármesterjelölt is indul ellene, Bana Tibor, és Sütő Ferenc.

A háromezer lelkes Csepregen a független polgármester, Horváth Zoltán újraindul, nem lesz ellenfele. Ugyanez a helyzet a 3800 lakosú Bükön, ahol Németh Sándor (független) vág neki a választásnak kihívó nélkül. 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk