Salgótarján

Gyűjtés Szepesi József sírjára – felhívás

  • narancs.hu
  • 2013. március 13.

Kis-Magyarország

Több mint tíz éve nyugszik névtelen sírban az író, ezért tisztelői most egy méltó síremlékre gyűjtenek.

Tisztelt támogatónk!

Sajnos az egyik legkiválóbb, 12 éve elhunyt roma származású írónk, Szepesi József, a salgótarjáni öreg temetőben névtelen sírban nyugszik.

A Salgótarjáni Polgári Kör tagsága 2011. évben közfelkiáltással úgy döntött, hogy társadalmi összefogással gyűjtést szervez, és így teremtünk elő közösen mintegy 600-650 ezer forintot egy méltó síremlék elkészítésére.

Örömmel tudatom, hogy mára 400 ezer forintot gyűjtöttünk a síremlék elkészítésére, és az avatással egybekötötten megrendezendő irodalmi estre, amely összeget cégek és magánszemélyek adományozták. Az ön adománya is hozzájárulhat, hogy valóra váltsuk tervünket.

Terveink szerint 2013. év április közepén avatjuk a síremléket egy Szepesi József költőre emlékező irodalmi esttel egybekötve, mivel Szepesi József akkor lenne 65 éves.
Tisztelettel kérjük Önt, hogy szíveskedjen támogatni méltó emléket állító törekvésünket!

Adományát átutalással, befizetéssel teljesítheti a Salgótarjáni Polgári Kör számlaszámára: UniCredit Bank Salgótarján, 10918001-00000024-75870001.

Kérjük, befizetéskor a kísérő nyomtatványra írják fel: „Szepesi József síremlék”.
Amennyiben szükséges, az adományához kapcsolódó dokumentumok elkészítésében közreműködünk, a beruházással kapcsolatos dokumentumokat, elszámolást bemutatjuk, átnyújtjuk.

Salgótarjáni Polgári Kör