Költözzön be Király Gábor mackójába vagy egyenesen a temetőbe!

  • narancs.hu
  • 2016. július 1.

Kispálya

A lényeg, hogy lábbal előre.

Ha „valaki nyugágyban fekve kibicelne Király Gábor szomszédságában, 3 millió forintért” vehet egy igazán lakájos kiskertet Szombathelyen, a villany benn van, a víz fúrt kútból nyerhető…

Van egy csodálatos rovata a Borsnak, valami olyasmiről szól, hogy hogyan lehet belőled is drága olvasó a sztárok szomszédja. Nos, az utóbbi napjainkat teljességgel kitöltő focihájpolás e nagyszerű rovat figyelmét is a helyes irányba terelte. A Schobert család és Eötvös Csöpi után rátaláltak Dzsudzsák Balázsra és Király Gáborra. Tényleg, legyen ön is Király Gábor tőszomszédja. Ha jól fejtettük meg a közlést, ugyan korántsem biztos, hogy Király Gábor ott is lakik, ahova most költöznünk kellene, ott inkább csak valamiféle sportklubot működtet. Mert azt is írja a lap, hogy„a Temesvár utca 44. szám alatt található Király Sportlétesítmény - a Szombathelyet kevésbé ismerők számára - Újperint városrészben található, nem messze az Újtemető mellett”.

Ezek szerint a helyzet nyilvánvaló, elég csak az Újtemetőbe beköltözni, s míg a világ a világ a mackós portás szomszédai lehetünk.

Ezek után meg sem néztük, hogy mit kell csinálnunk ahhoz, hogy Dzsudzsák Balázs jószomszédja lehessünk a Balatonnál. Nyilván a halakkal aludni.

Figyelmébe ajánljuk