Sportfogadás: Most tényleg kitoljunk a magyar válogatottal?

  • SF Főosztály
  • 2016. június 26.

Kispálya

Nem jó előjelekkel készülhet Magyarország nemzeti tizenegye a ma esti nyolcaddöntőre.

Azok a sportfogadók jártak jól eddig, akik minimum fenntartásokkal kezelték főosztályunk társelnökeinek tippjeit – lám, tegnap is kétharmad részben beégtünk. És hát a magyar válogatott mérkőzéseit például soha nem találtuk el: Ausztria ellen arra tippeltünk, hogy több sárgát kapunk a sógoroknál, és hosszas, alapos elemzés végén minimum háromgólos portugál győzelmet vártunk. Minek is tagadjuk, sportfogadói karrierünk megannyi Mohácsát voltunk kénytelenek átélni az elmúlt napokban. (Ha viszont az Izland elleni meccsről nem feledkezünk meg, akkor az bejött volna, mivel arra játszunk, hogy Izland nem kap ki – de ezt nyilván senki nem hiszi el nekünk, vagy ha igen, csakis amiatt, mert nem magyar győzelmet vártunk.)

false

 

Fotó: MTI

Ilyen előélettel roppant nagy felelősség nyilvánosságra hozni mai ajánlatunkat: szerintünk ugyanis Magyarország este nem kap ki Toulouse-ban. A másik két nyolcaddöntő kimenetelében is teljesen biztosak vagyunk, úgyhogy nem is fokozzuk tovább a feszültséget.

Tippjeink mára:

Franciaország–Írország X2 (általában 2,7 körüli odds)

Németország–Szlovákia 2,5 gól fölött (1,5 körüli szorzókkal)

Magyarország–Belgium 1X (jellemzően 2,1 körüli szorzókkal)

Ha szokás szerint tévedünk – ami egyenlő a magyar csapat búcsújával –, ismételten és azonnal lemondunk, ráadásul ezúttal nemcsak társelnöki, hanem konzulensi pozíciónkról is.

Neked ajánljuk