Legjobb esetben év végére épülhet fel Robert Fico

  • narancs.hu
  • 2024. május 26.

Külpol

Az állapota továbbra is súlyos. 

Ján Richter parlamenti képviselő a közmédia vasárnapi műsorában elmondta, nemrég beszélt a miniszterelnökkel telefonon. Hozzátette: véleménye szerint Robert Fico év végére már felépülhet, ami azt jelenti, hogy addigra befejeződhet a rehabilitáció – írja az Új Szó

„Az állapota még mindig nagyon súlyos. Abban kell reménykedni, hogy nem jön közbe valami váratlan”

– közölte Richter. A politikus kiemelte, nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy Fico sérülései rendkívül súlyosak, ezért úgy véli, felelőtlenség a gyors visszatérésére számítani.

Közben a besztercebányai F. D. Roosevelt Egyetemi Kórház kiadott egy hivatalos közleményt a miniszterelnök állapotáról. Azt írták, Fico egészségi állapota megfelel a várakozásoknak, hétfőn ellenőrző vizsgálatokon fog részt venni. További részletekről nem számoltak be, írta a portál. 

Robert Ficót május 15-én érte több lövés, a gyomrán is megsérült a szlovák kormányfő. A merénylettel kapcsolatos híreinket ide kattintva olvashatják el. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk